Projekt célja, leírása

koh_alap.fw

NAGYKANIZSAI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM CSERHÁTI SÁNDOR SZAKKÉPZŐ ISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE

„A Nagykanizsai Szakképzési Centrum Cserháti Sándor Szakképző Iskolája és Kollégiuma energetikai korszerűsítését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében megkezdett beruházás. A projekt az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósult meg.

A beruházás segítségével az intézmény homlokzati a nyílászárók cseréje, a homlokzat valamint a padlás utólagos hőszigetelése valósult meg, továbbá napelemes energiarendszer került kialakításra. A fejlesztés eredményeként a Nagykanizsai Szakképzési Centrum Cserháti Sándor Szakképző Iskolája és Kollégiuma biztonságosabb, egészségesebb, korszerűbb, környezetbarát intézményként működhet tovább.

Az intézmény az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretén belül a KEHOP-5.2.2-16-2016-00098 „Nagykanizsai Szakképzési Centrum Cserháti Sándor Szakképző Iskolája és Kollégiuma energetikai korszerűsítése” című pályázat keretében 264.090.000 Forint vissza nem térintendő támogatást használ felt, a támogatás intenzitása 100%.

További információ a konzorciumvezető oldalán:
http://www.nfsi.hu/kehop/pdf/KEHOP_522_16_2016_00098.pdf

 

Copyright © 2016 Nagykanizsai SZC | Minden jog fenntartva!