Az office jóga alapjait is elsajátíthatták

Megjelent: 2022-04-29 Kategória: Nagykanizsai SZC, Rendezvény
0

A Nagykanizsai Szakképzési Centrum adott otthont tegnap az Interreg V-A Ausztria– Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósuló WomEn-Puls projekt roadshow újabb állomásának.

Az intézményben tartott előadásokra a közszférában dolgozók kaptak meghívást, ami nem véletlen, hiszen a projekt fő célja a közszférában dolgozó nők helyzetének javítása, és az esélyegyenlőség megteremtése. A roadshow a zalai városokat érinti, s a tréningprogram tapasztalatait és a projekttevékenységek eredményeit foglalja össze. A vendégeket Bene Csaba, a szakképzési centrum kancellárja köszöntötte.

Bene Csaba kitért rá, a közszférában túlsúlyban vannak a női munkavállalók, és nagyon fontos odafigyelni rájuk.

– Szeretnénk szélesebb körben elérni a női munkavállalókat, minden olyan nőt, akiknek napi feladatai közé tartozik a magánélet és a munka öszszeegyeztetése – mondta Vinhoffer Judit, az IMRO-DDKK Környezetvédelmi Nonprofit Kft. projektmenedzsere. – Továbbá fontos, hogy a férfi munkáltatók is részt vegyenek a rendezvényeinken, hiszen egyfajta érzékenyítésként is szolgálnak ezek a programok. A projekt keretében hasznos előadások hangzottak és hangzanak el, például a kiégés elkerüléséről, illetve a résztvevőknek lehetőségük nyílt elsajátítani az office jóga alapgyakorlatait, egészségügyi felmérésen vehettek részt, és önismereti tesztek kitöltésével léphettek előre a gyengeségeik javításában.

forrás: https://www.zaol.hu/helyi-kozelet/2022/04/nok-a-kozszferaban-az-office-joga-alapjait-is-elsajatithattak-nagykanizsan

Copyright © 2016 Nagykanizsai SZC | Minden jog fenntartva!