Dr. Csernus Imre pszichiáter tartott előadást

Megjelent: 2021-11-04 Kategória: Egyéb
0

Élj szívből, avagy a meg nem oldott félelmek a fejlődés gátjai címmel tartott előadást szerdán dr. Csernus Imre pszichiáter a magyar tudomány napja alkalmából a HSMK-ban középiskolás fiataloknak.

Az ismert pszichiáter előadását a Nagykanizsai Szakképzési Centrum szervezte, melynek főigazgatója, Anda Zoltán elmondta: a vírushelyzet miatt idén nem tarthattak több előadó részvételével rendezvényt, ám szerették volna emlékezetessé tenni ezt a napot. Csernus doktor a pszichiátria jeles és közismert képviselője, ezért döntöttek mellette. A diákokon kívül a pedagógusok is képviseltették magukat, hiszen a téma minden korosztályt érdekel és foglalkoztat.

Az előadásra megtelt a színházterem. Dr. Csernus Imre a tőle megszokott nyers őszinteséggel nyitotta a másfél órás beszélgetést, melyben olykor poénok is elcsattantak, de többször megfagyott a levegő. Az előadását felszólításnak szánta, választásnak. A szakember úgy érzi, hogy bár sok ember megteremtette az anyagi javakat, az életéből mégis hiányzik a felhőtlen boldogság. Az idő megy, de sokan nem cselekszenek időben az életük jobbá tételéért.

forrás: https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/felszolitasnak-szanta-dr-csernus-imre-pszichiater-tartott-eloadast-nagykanizsan-5739962/

Copyright © 2016 Nagykanizsai SZC | Minden jog fenntartva!