Virtuálisan ballagtak idén a végzős diákok

Megjelent: 2020-05-05 Kategória: Nagykanizsai SZC, Rendezvény
0

Virtuálisan ballagtak idén a végzős diákok. A legtöbb kanizsai intézményben megható videó-összeállítással búcsúztak a tanulóktól.

Richterné László Erzsébet, a Thúry-iskola intézményvezetőjének ötlete alapján mintegy 20 perces videóban búcsúztatták a gyerekeket az intézmény dolgozói, és kívántak nekik sok sikert a nagybetűs élethez.

– Írtunk egy e-mail-t, hogy szeretnénk egy ilyen videót, és aki a végzősöknek üzenni szeretne vagy bármit – fotót, személyes üzenetet, emlékeket – osszanak meg velük. Ebből pedig Almás Piroska kolléganőnk készített egy filmet. Ő ebben már nagyon profi, nem először csinált valami hasonlót, ő rakta össze ezt a filmet. Közben persze még jöttek ötletek. Nyilván nem volt feldíszített ajtó, múlt csütörtökön azt is megcsináltuk, hogy az ajtót feldíszítettük, hogy ez is a ballagáshoz tartozik. Akkor a sofőrünk ugye énekel a végén, meg számot írt. Ő elég gyakran rávehető ilyenre, hogy készítsen ilyen kis műsorokat – mondta el Richterné László Erzsébet, a Thúry-iskola igazgatója.

A diákok számára meglepetés volt a videó. Elmondták, hogy nagyon örültek, hiszen nem így tervezték a ballagásukat és az utolsó pillanatig reménykedtek, hogy mégsem marad el. Az iskola egyik búcsúzó tanulója könnyekkel küszködve nézte végig az elkészült filmet.

– Most néztem meg és nagyon sírtam, végig sírtam a videót. Nagyon megható volt tényleg. Tudtuk egyébként, hogy a tanáraink készülni fognak valamivel, mert olyan nincs, hogy ők ne tennének meg értünk bármit. De tényleg nagyon meglepett minket és nagyon örültünk neki. Az osztálytársaimmal is utána beindult a csoportunk és akkor mindenki beleírt, hogy ők is látták és nagyon sírtak – fogalmazott Bálint Dzsenna, végzős diák.

forrás: https://kanizsaujsag.hu/hir/202005/virtualisan-ballagtak-iden-a-vegzos-diakok

Copyright © 2016 Nagykanizsai SZC | Minden jog fenntartva!