WPML not installed and activated.

Tíz csapat kínálta termékeit az idei Thúry Vásáron

Megjelent: 2019-12-06 Kategória: Nagykanizsai SZC, Rendezvény
0

Tíz csapat kínálta termékeit és szolgáltatásait az idei Thúry Vásáron. A huszonegyedik alkalommal megrendezett eseményen ezúttal is különféle vállalkozásokat hoztak létre a tizenegyedikesek. Munkájukat pedig többféle szempont alapján értékelte a zsűri.

Nemcsak vállalkozásaikat mutatták be, hanem tapasztalataikat is megosztották a Thúry Vásárt megelőző sajtótájékoztatón a tizenegyedikes csapatok képviselői. A több mint két évtizedes hagyománnyal bíró eseményt hosszas felkészülés előzi meg. – Alapjában véve a kollégák a kilencedik évfolyamtól kezdve készítik fel erre a diákokat. Kilencedikesként még csak részt vesznek rajta. Tizedikben már azért sokkal jobban odafigyelnek, hiszen jövőre már ők következnek. A tizenkettedikesek és a nagyobbak viszont már kritikusabbak, mert ők túl vannak rajta, és sokszor elmondják, hogy azt ők másképp csinálták volna. Ez mindenképpen a tizenegyedikeseknek az első féléves projektje, tehát ezt komoly munka előzi meg, mert ehhez adminisztratív tevékenységet is folytatnak –  mondta el Richterné László Erzsébet, a Thúry-iskola igazgatója.

A vásáron ezúttal tíz csapat képviseltette magát, ezek a vendéglátóipari, az ügyviteli és a közgazdász ágazatokból érkeztek. A sütemények és a gyorsételek mellett kézzel készített kozmetikumokat is kínáltak a diákok, többeket pedig a közelgő ünnepek ihlettek meg. – Mi karácsonyi termékekkel érkeztünk ide. Az lenne a célunk, hogy a családok karácsonyi asztalára különféle díszekkel szolgáljunk. Ezzel is színessé téve nekik a karácsonyt – árulta el Pór Martin. A diákok munkáját egyebek mellett olyan szempontok szerint értékeli a zsűri, hogy mennyire szabályosak a dokumentációik, milyen reklámtevékenységet folytatnak, valamint adnak-e számlát a vásárlás végén.

forrás: http://kanizsatv.hu/hirek/4521-tiz-csapat-kinalta-termekeit-es-szolgaltatasait-az-idei-thury-vasaron

Copyright © 2016 Nagykanizsai SZC | Minden jog fenntartva!