WPML not installed and activated.

Polgármesteri felhívás (közérdekű közlemény)

Megjelent: 2016-10-16 Kategória: Közlemények
0

Kedves diákok, kollégák!

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata és Idősügyi Tanácsa felhívást tesz közzé a városi középiskolák 9-11. évfolyamán tanuló diákjai számára a kötelező 50 órás közösségi szolgálat keretében végezhető webmesteri tevékenység ellátására.

Az ellátott tevékenység:

– az idősügyi klubok tevékenységének segítése, kapcsolattartás az idősügyi klubok és  az Idősügyi Tanács között, interjúk, tudósítások készítése,

– a Szenior Hírportál www.szenioroklapja.hu valamint a Legszebb konyhakertek Nagykanizsa www.nagykanizsaikertek.hu folyamatos karbantartása, frissítése.

A tevékenység végzése az informatikai-webmester szakkörben (BLG, Nagykanizsa, Rozgonyi u.23.)  valamint távmunkával történik, Herman József informatika tanár vezetésével, mely havi 3-5 órás elfoglaltságot jelent.

Kérem az informatika és a közösségi élet iránt érdeklődő diákokat, ha szeretnének részt venni e nemes tevékenységben, hogy informatika tanáruknál jelentkezzenek 2016. október 17.  (hétfő) napjáig.

A szakkör alakuló ülésére 2016. október 18-án, kedden 15 órakor kerül sor a BLG II. informatika termében, a jelenlegi diák szerkesztőkkel közösen.

A tevékenységgel kapcsolatban bővebb információt Dr. Szabados Gyula önkormányzati tanácsadó, a honlapok felelős szerkesztője nyújt a 06 20 8492309 telefonon.

Nagykanizsa, 2016. október 13.

                                                                                Dénes Sándor
polgármester,
az Idősügyi Tanács elnöke

Copyright © 2016 Nagykanizsai SZC | Minden jog fenntartva!