A siker tanulható! (Példakép Alapítvány)

Megjelent: 2016-05-27 Kategória: Nagykanizsai SZC, Rendezvény
1

A Nagykanizsai Szakképzési Centrum 2016. május 27-én 10 órai kezdettel tartotta „A siker tanulható” című rendezvényét.

Bene Csaba főigazgató úr köszöntötte a résztvevő tanulókat és a Példaképeket, majd Iglódi Dóra projektmenedzser elmondta, hogy a Példakép Alapítvány civil kezdeményezés, amely azzal a céllal jött létre, hogy megismertesse és elismertesse a nyilvánossággal a sikeres fiatal magyar vállalkozókat. „Nem csak azért, hogy büszkék lehessünk tehetségeinkre és az általuk elért eredményekre, hanem azért is, hogy a pályakezdő fiatalok vonzó, elérhető és követhető életpályát lássanak maguk előtt.”

A témák színesek voltak, a diákok megismerkedhettek Nagy Zoltánnal, aki a Boutiq’ Bar tulajdonosa, bártender, bárját beválasztották a világ 50 legjobb bárja közé,  Varga Balázzsal (mechatronikai mérnök, a MechatroMotive Kft. ügyvezetője), akinek cége egyetemi projektekből nőtte ki magát és ma már több nagyobb volumenű ipari fejlesztést is magukénak tudhatnak, Kiss Gergellyel, aki az Attrecto Zrt. vezérigazgatója, mérnök és tanár, mobilalkalmazás-fejlesztő cége ma már Európa legnagyobbjai között van.

Az eseményen részt vettek a Nagykanizsai SZC tagintézményei és a Batthyány Lajos Gimnázium diákjai. A 65 fős hallgatóság nagy érdeklődést tanúsított valamennyi téma iránt.

A bemutatkozásokat követően kötetlen, kiscsoportos beszélgetés keretében adtak tanácsokat a Példaképek városunk diákjainak.

Copyright © 2016 Nagykanizsai SZC | Minden jog fenntartva!